Εταιρικό Προφίλ
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Εταιρικό Προφίλ

DOMINUS SERVICES

Οι ανάγκες της αγοράς για μεταβαλλόμενο ανάλογα με τις ανάγκες κόστος παραγωγής σε επίπεδο ανθρωπίνων πόρων, χωρίς να παραμελούνται ποιοτικά χαρακτηριστικά, προσδιορίζει διαχρονικά μία πραγματικότητα. Σήμερα, σε περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και ρευστότητας η ανάγκη αυτή εμφανίζεται επιτακτική. Μόνιμο προσωπικό που υποαπασχολείται έστω και λίγες ημέρες κάθε μήνα σε μία επιχείρηση μειώνει την αποδοτικότητά του αλλά ανεβάζει και τα κόστη της επιχείρησης. Σε αντιδιαστολή, μεταβαλλόμενο πλήθος προσωπικού ανάλογα με τις ανάγκες παραγωγής σε επίπεδο ημέρας ή έργου εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, παρατηρείται μία δυσπιστία από τις επιχειρήσσεις στο να οικειοποιηθούν τη φιλοσοφία της άντλησης προσωπικού από εταιρίες παροχής ανθρωπίνων πόρων. Κύριο επιχείρημα που προβάλλεται είναι η αμφισβήτηση της αποδοτικότητας μίας τέτοιας λύσης σε επίπεδο εξειδίκευσης, ποιότητας και απόδοσης εργασίας.

Η DOMINUS SERVICES αναγνωρίζοντας τη λογικότητα του προβληματισμού, ανέπτυξε και αναπτύσσει μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις με το προσωπικό της, γεγονός που έχει δημιουργήσει και δημιουργεί συνεχώς, μία δεξαμενή ιδιαίτερα εξειδικευμένου προσωπικού που απασχολείται στην επιχείρηση. Με τον τρόπο αυτό η αίσθηση της υπευθυνότητας αλλά και η βαθιά γνώση εξειδικευμένων διαδικασιών αποτελούν κεντρικά χαρακτηριστικά των εργαζομένων της DOMINUS SERVISES άσχετα με τον χώρο που δραστηριοποιούνται.
Η Εταιρεία μας προσφέρει ανθρώπινους πόρους σε εξειδικευμένο ή μη εξειδικευμένο προσωπικό που μπορούν να καλύψουν από βασικές ανάγκες απλής χειρονακτικής εργασίας έως και απολύτως εξειδικευμένες απαιτήσεις για συλλογή παραγγελιών (picking) καταμετρήσεις εμπορευμάτων (inventory), παραγωγή με βάση παρτίδες εμπορευμάτων (Lot Trace), εξασφαλίζοντας υψηλά ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.