Υπηρεσίες
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Υπηρεσίες

Συσκευασίες Εμπορευμάτων

Τοποθέτηση εμπορευμάτων μετά τη συλλογή τους, σε κιβώτια διανομής με τρόπο που εξασφαλίζει την ακεραιότητα προϊόντων και τη μέγιστη εκμετάλλευση του όγκου κιβωτίου καθώς και δημιουργία packing list, χειρόγραφα είτε με μηχανογραφική υποστήριξη.

Φορτώσεις Εμπορευμάτων

Ανα-παλετοποίηση φορτίων για μέγιστη εκμετάλλευση του όγκου κάθε μεταφορικού μέσου. Έλεγχος – ποσοτικός και ποιοτικός των προς φόρτωση
εμπορευμάτων. Χειρωνακτική ή μηχανική φόρτωση.

ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Τοποθέτηση εμπορευμάτων, απογραφή εμπορευμάτων ποσοτικά, χωροταξικά και
με βάση, άλλα επιμέρους χαρακτηριστικά όπως ημερομηνίες λήξης ή παρτίδες.
Οργάνωση της διαδικασίας, επιστασία (αν επιλέγεται από τον πελάτη) από έμπειρους εργοδηγούς και παροχή ειδικού portable λογισμικού για την απογραφή, ώστε μετά το πέρας του έργου να παραδοθούν ηλεκτρονικά
τα δεδομένα.

Συλλογή εμπορευμάτων

Συλλογή εμπορευμάτων σε κάθε μηχανογραφικά και χωροταξικά δομημένη αποθήκη, είτε με εκτυπωμένη λίστα συλλογής είτε με τη χρήση remote frequency τερματικών, ασχέτως του λογισμικού που υποστηρίζεται.

Εκφορτώσεις

Πλήρης κάλυψη της διαδικασίας παραλαβής φορτίων κάθε τύπου. Εργατικό δυναμικό για την χειρονακτική ή μηχανοκίνητη εκφόρτωση καταμέτρηση, παλετοποίηση (ανά κωδικό αν απαιτείται), πλαστικοποίηση της παλέτας (Stretch film).

Συνθέσεις – Αποσυνθέσεις Εντύπων

Οι σχετικές δράσεις αναπτύσσονται στις εγκαταστάσεις των πελατών μας  και αφορούν την ένθεση και απ ένθεση εφημερίδων και περιοδικού τύπου. Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και την τεχνογνωσία που απαιτείται, προσφέρουμε  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ολοκληρώνοντας ποιοτικά το έργο εντός χρονοδιαγράμματος.

Συσκευασίες πρώτων υλών και ήμι έτοιμων υλικών

Οι σχετικές δράσεις αναπτύσσονται στις εγκαταστάσεις των πελατών μας. Οι υψηλές ταχύτητες στις γραμμές παραγωγής σε συνδυασμό με την ποιότητα της εργασίας εξασφαλίζουν υψηλές προδιαγραφές για τα τελικά προιόντα στο ταχύτερο δυνατόν χρόνο.

Ελαιοχρωματισμοί

Αναλαμβάνουμε τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου ή της  κατοικίας σας ή μέρος αυτής με γνώμονα το άριστο Ελαιοχρωματισμοί σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών μας στις καλύτερες δυνατές τιμές. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά χρώματα.πρώτης ποιότητας ως εγγύηση τόσο για τη δική σας υγιή διαβίωση μέσα στο χώρο, όσο και για το περιβάλλον

Καθαριότητα εσωτερικών, εξωτερικών χώρων και υαλοπινάκων

Η εταιρεία μας δραστηροποιείται στους καθαρισμούς, με εφόδια την πείρα, την εργατικότητα και την εμπιστοσύνη. Η διαρκής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η ανάπτυξη νέων μεθόδων καθαρισμού, η χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας – φιλικών προς το περιβάλλον αλλά και η χρήση μηχανικού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας, μας έχουν κατατάξει στην κυρίαρχη θέση της Ελληνικής αγοράς.